Gulvsliping handler om erfaring og det er en mengde ulike behandlinger som kan benyttes når gulvet er slipt, alle krever riktig finish på slipingen for å bli bra.
Ikke nøy deg med nest best når det er snakk om materialer som har brukt 100-vis av år på å vokse før det ble til gulv.

Norsk Gulvservice har etter mange år i faget fått Norges kanskje flotteste referanseliste for private oppdrag, og garantert den mest omfattende for næringsoppdrag.

Tregulv er ofte en stor del av overflaten i ett hjem, om det er heltregulv i eik eller lamellparkett i ask kan overflaten fornyes fra ca 2-5 ganger.
Det finnes mange muligheter for innfarging og behandling og vi har de fleste av disse utstilt i vår butikk «Skògr AS» i Drammensveien 130 på Skøyen.

For større næringsoppdrag har vi meget god kapasitet, og kan utføre store oppdrag på svært kort tid over hele landet. Dette oppnås med egenutviklede teknikker, spesialkonstruerte maskiner og kvalifisert personell med lang erfaring.

Referanser spenner fra utførte oppdrag på OSL Gardermoen, Den Norske Opera, Hydro HK, Statoil HK, Telenor HK, DNB HK, Oslo Sykehusene – til faste avtaler med ulike malerfirmaer, snekkere, interiørarkitekter, arkitekter og entreprenører.

Rådgivning vedrørende valg av overflate og farger er en del av prosessen, vi bruker lakk, olje, hardvoksolje, lut, såpespon, beis, eller vannbasert lakk ut fra det som er mest hensiktsmessig og ønsket i hvert tilfelle.
Daglig leder Magnus Johansen er å finne på butikken «Skògr» på Skøyen og tar etter avtale gjerne imot for en gulv prat der.

Les mer
GARANTI
GULVSLIPING
GULVLEGGING
TRESLAG
Norsk Gulvservice

Gulvservice Garantien

Gulvsliping handler om erfaring og det er en mengde ulike behandlinger som kan benyttes når gulvet er slipt, alle krever riktig finish på slipingen for å bli bra. Ikke nøy deg med nest best når det er snakk om materialer som har brukt 100-vis av år på å vokse før det ble til gulv. For at det skal føles helt trygt å betro oss med gulvene i ditt hjem har vi laget en fire- punkts garanti som vi har kalt «Gulvservice garantien».

Norsk Gulvservice har etter mange år i faget fått Norges kanskje flotteste referanseliste for private oppdrag, og garantert den mest omfattende for næringsoppdrag. For at det skal føles helt sikkert å benytte oss har vi følgende løfte til våre kunder:

Norsk Gulvservice

Vi kommer i tide og blir ferdig i tide.

Norsk Gulvservice

Jobben blir utført til avtalt pris, faktura sendes ikke før jobben er overlevert.

Norsk Gulvservice

Vi rydder og kjører bort slipestøv, slipemateriell og søppel etter endt oppdrag.

Norsk Gulvservice

Skulle det være noe å utsette på finishen blir dette utbedret på vår regning.

Tregulv er ofte en stor del av overflaten i et hjem, om det er heltregulv i eik eller lamellparkett i ask kan overflaten fornyes ca 2-5 ganger. Det finnes mange muligheter for innfarging og behandling og vi har de fleste av disse utstilt i vår butikk «Skógr» i Drammensveien 130 på Skøyen.

Norsk Gulvservice
Norsk Gulvservice
Norsk Gulvservice
Norsk Gulvservice
Norsk Gulvservice
Norsk Gulvservice
Norsk Gulvservice