Dersom gulvet har nådd slutten av sin levetid og ikke kan slipes mer, eller om ønsket er et nytt fint tregulv leverer vi alt av flotte nye gulv av beste kvalitet gjennom Skógr AS på Skøyen.

Alt av renholdsmateriell og vedlikeholdsmidler til de ulike overflatene kan også kjøpes der www.skógr.no

Norsk Gulvservice

Inspirert av naturen
Parkett – tregulv – fliser – natursten – interiør

Skògr er 100% eid av Norsk Gulvservice

Vi bruker lokalene på Skøyen til å stille ut alle muligheter for innfarging. Vi lagerfører en del gulv for rask levering og har fast pris på installasjon + toppstrøk med hardvoksolje.

Tips: Få en flott plank installert ubehandlet i f.eks stuen, og slip opp eksisterende parkett i tilstøtende rom så alt får samme farge og du slipper å skifte alt.

Hørning stavparkett 16x70x420 –

hellimt med valgfri Osmo farge

Montert som fiskeben

Montert i rute eller «diamant»-mønster

Montert i fallende lengder

Skògr Slottsplank 20x220x1000-2400mm –

hellimt med valgfri Osmo farge

Montert hellimt

Timberwise «Snøhetta» 15x185x200-2180 –

Toppstrøk med Osmo inkludert

Montert flytende

Montert hellimt

Bildene er fra et prosjekt på Nordstrand hvor utgangspunktet var at alle gulv skulle skiftes, etter råd fra oss ble soveromsavdelingen i andre etasje beholdt i «vanlig» 3-stavs lamellparkett som ble forvandlet etter sliping. I stuen var ønsket en bred plank og løsningen ble 220cm. bred «Slottsplank» som ble lagt ubehandlet og farget med samme metode som soverommene. Trapper kan slipes og behandles til å matche gulvene (benkeplater også!).

Norsk Gulvservice installerer, sliper og behandler alle heltreprosjekter levert fra Skógr. Alle gulv i butikken kan leveres ferdig installert og vi tar også her oppdrag i private hjem og større næringsbygg. Bildene viser et utdrag fra gjennomførte prosjekter som et inspirasjonsgalleri.

Tips:

Få en flott plank installert ubehandlet i f.eks. stuen, og slip opp eksisterende parkett i tilstøtende rom så alt får samme farge og du slipper å skifte alt.