Opp gjennom årene har vi bygget opp betydelig kompetanse på periodisk vedlikehold av tregulv. Vi utfører i dag denne jobben for flere av landets største næringsbygg. Perfeksjonering av metoder og spesialmaskiner gjør oss markedsledende når de aller oppdrag i næringsmarkedet skal utføres med minst mulig «nedetid» for våre kunder.

Les mer

Tregulv

Skógr AS har Norges mest omfattende referanseliste for sliping, gulvlegging og vedlikehold av parkett og tregulv i ryggen.

Betong og naturstein

AMT Terrasso tilbyr ledende ekspertise på sliping og vedlikehold av betong- og steingulv – Kun i næringsbygg.

Tepperens

Rogaland Tepperens tilbyr ledende ekspertise på tepperens – Kun i næringsbygg.

Gulvbelegg

Alle flater er avhengig av jevnlig oppfølging en eller flere ganger per år for å hindre urenheter i å trenge ned i gulvet samt for å opprettholde ett visuelt pent utseende. Ved å innføre faste rutiner for dette vedlikeholdet ser vi at det leder til en enklere hverdag for renholdere, og gir overflaten en forlenget levetid.

Kort oppsummert mener vi at nøkkelen til å lykkes er 3-delt:

Norsk Gulvservice

Forebygge smuss fra å komme inn i bygget:

Gode matteløsninger, miljøsoner, og korrekt valg av disse stopper i beste fall 70-80% av smuss å komme inn i bygget.

Norsk Gulvservice

Korrekt daglig renhold tilpasset de ulike overflater:

Korrekt valg av metode tilpasset de anbefalte midler til hver enkelt overflate gjør at daglig vedlikehold og fuktigheten i flaten blir optimalt ivaretatt.

Norsk Gulvservice

Periodisk vedlikehold utført av profesjonelle før flaten ser slitt ut:

God kommunikasjon med renholdere kombinert med faste tidspunkter for mer omfattende vedlikehold fungerer. Nøkkelen ligger i å etablere en periodisk vedlikeholdsfrekvens som ivaretar overflaten før skaden er skjedd.

Periodisk vedlikehold

Norsk Gulvservice er spesialister på tregulv og vi tenker at periodisk vedlikehold bør utføres av personell som har en type overflate som sitt spesialfelt. Det er derfor vi argumenterer for at vedlikeholdsfirmaer som tilbyr alt i ett løsninger kommer til kort når det til sist er utførende personell som må ha kunnskapen i fingerspissene. Bruk spesialister!! Hvis ønsket er å ha alt samlet kan Norsk Gulvservice være kontaktpunktet mot andre fag.

OLJEDE TREGULV – BETONG – NATURSTEIN – VINYL/ LINOLEUM – TEPPERENS